top of page
Schermafbeelding 2019-03-15 om 15.49.07.

Restaurant

Restaurant

Hemels eten & drinken serveert dagverse producten om u een smaaksensatie te bezorgen. Met liefde worden de gerechten bereid en aan u geserveerd in de huiselijke brasserie. Elk seizoen wisselt de menukaart zodat u in de lente frisse asperges kunt proeven en in de winter een wildgerecht kan komen dineren.  

U vindt hier de kaarten voor zowel de lunch als diner. Daarnaast hebben we een hemels keuzemenu en speciale gerechten voor kinderen. 

Mocht u eens iemand willen verrassen of heeft u zin in een lekkere middag dan bent u ook van harte welkom voor een high-tea.

Indien u met een grotere groep bent, neem dan contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden samen met u kunnen bekijken.

foto bij vergadering.jpg

Kerkzaal

De kerkzaal neemt u mee met haar hoge plafond en mooie lichtinval. Hier zijn talloze mogelijkheden: van theater tot een bruiloft. Afhankelijk van de inrichting is deze ruimte ideaal voor maximaal 300 personen. 

_E8A7993.jpg

Kapittelzaal

In de kapittelzaal ziet u de zonnestralen van nu door het glas en lood van toen naar binnen schijnen. De zaal beschikt over een podium en uitgebreide licht- en geluidsapparatuur waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn voor de maximaal 300 personen die u hier kunt ontvangen.

_E8A8172.jpg

Foyer

De foyer is de ruimte waar mensen samenkomen. De ruimte heeft een ideale grootte waardoor er maar liefst plek is voor 250 personen. Wilt u liever dat uw gasten zitten, dan hebben wij plek voor maximaal 100 personen. De foyer heeft ook een terras waardoor u tussen de bedrijven door een luchtje kunt scheppen.

IMG_3304-46_c.jpg

Souterrain

Onder Hemels eten & drinken zit een royale souterrain. Perfect voor wellicht een walking dinner of gewoon uw eigen privé restaurant voor een select gezelschap van ongeveer 50 personen. 

35058262_335059557024892_864613118105144

Terras

Een terras met mooi zicht over het toekomstige dorpshart van Berkel-Enschot. Borrels, feesten of gewoon een samenzijn. Het terras biedt verschillende mogelijkheden. 

IMG_3194-42_c.jpg

Binnentuin

In de binnentuin proeft u de authentieke sfeer die het klooster met zich meebrengt. Ideaal voor recepties of borrels voor maximaal 38 personen.

bottom of page