top of page

Van harte welkom bij

Hemels eten & drinken!

Op een unieke locatie in Berkel-Enschot in het oude Trappistinnenklooster is Hemels eten & drinken gevestigd. Na een grote verbouwing van het complete klooster is Hemels eten & drinken op 30 juni 2017 geopend. 

Hemels staat voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. Onze missie is om gasten een fijn verblijf te bezorgen. Of u nu komt voor een kopje koffie of een heerlijke lunch of diner, ons streven is om u een grote glimlach te bezorgen zodat u de volgende keer weer een bezoek brengt aan onze brasserie.

De menukaart is een samenstelling van seizoensgebonden producten en bekende gerechten. Denk hierbij aan de klassieke carpaccio met een bijzondere twist, in de lente frisse asperges en verse vis die wij dagelijks inkopen bij de visboer. Wij zorgen voor een smaakvolle lunch of diner. Ons vlees komt uit de dry-aged kast, die u beneden in de brasserie vindt. Hierin rijpt het vlees een week of 3, waardoor het vlees veel malser wordt en een vollere smaak krijgt. De menukaart passen wij zo’n 4 á 5 keer per jaar aan op basis van het seizoen.

Naast Hemels eten & drinken zijn er nog meer unieke ruimtes te vinden in het klooster die voor elk evenement geschikt zijn. Denk maar aan een feest, borrel of meeting. Ook op zakelijk gebied kunnen wij uw partner zijn. Daarnaast zijn wij een officiële trouwlocatie: trouwen in een klooster, hoe romantisch is dat! Van complete huwelijksdag tot enkel de huwelijksceremonie of feest. Wij verzorgen met liefde de dag van jullie leven. 

 

U kunt bij ons terecht tot 300 personen. Wij ontvangen u graag in een van onze unieke zalen waar we geheel naar uw wensen een event op maat organiseren.  

Kerkzaal

bottom of page